Apr 18, 2011

Tolong pilihkan boleh??

Besok adalah besday my mum and my little brother. Mungkin celebrate kot kat mane-mane nanti.. Selalunya memang my mum akan belanja makan punye. Ajak pegi pizza lah camni. haha. Rasa-rasa nak bagi hadiah untuk my mum nanti,tapi tak tahu nak bagi ape. Ingat nk beli camera digital je,tapi tak tahu lah my mum gune ke tak.


Pastu idea datang nak beli handbag or kasut plak.. Masalahnya, jenis macam mana yang patut ek??


Yang paling simple perfume. Oke jugak kan kalau bagi perfume ni. Kena skodeng dulu lah mak pakai perfume apa.. hehe  ^_^


Kepada my lil bro,beli t-shirt pon okey jugak kan.


P/S : Any suggestion?? Bagi pendapat korang plizz.. hurry-hurry !!


Suka tak ? tekan je like kat bawah ni ^^

9 3 menconteng:

Nurul Natasya Amir said...

Hey woot woot. I suggest mcm ni je, u tanya dorang apa dorang nak .Kn senang:D

Sophie Al-yahya said...

datang dari Sahabat Blogger! hai!

Hurm, kalau sy pun susah jgk nih nak pilih. Tapi untuk mum, nak beli camera tula, takut dia x reti guna. Nak beli handbag best, tapi kena tahu citarasa dia. Beli perfume la paling senang. Pilih la bau yang kudin rasa mcm wangi kalau mak pakai.

overall, sy macam pilih perfume la. tehehe.. but depends on u yaa..

mama Rayqal said...

hermmmm kalau untuk mak... kalau ada budget banyak bg gelang/cincin emas pun boleh... hari tuh saya bg my mum white gold bracelet beli kat wah chan je..around 400++...takpun awak g bilik mak awak..tengok dia pakai produk skin care apa... pastuh belikan dia yg 1 st punya...yg da siap balut cecantik tuh..okie? ... kalau untuk adik mp3 player pun best...

Shazmiey Abdurahman said...

last year aku bgi kat mak aku perfume masa mother's day.. birthday mak aku sama hari dgn mother's day.hihih.. this year i plan to buy her a handphone.. kesian dia,hp aku dia belikan, skang belikan dia hp pulak ;)

Farishah Hanem said...

kudin ! belikan mak kau perfume laa. HAHAHA. perfume best. pakai sikit-sikit je tapi bau best kan. nanti mesti tahan lama perfume tu. HAHAHA. btw sampaikan Happy birthday from aku kat mak and adik kau ea. May Allah bless them :)

✿ milly molly ✿ said...

dear, tye ur mum pun ok gak..
but if nk surprise, perfume la better :)

utk adk tu, ok da..

*utk milly??* ^^

Oppa Kudin Nz said...

Hehe..dh buat surprise..
tapi xbole bgtao..senyap2 je :)

Hafzan Sarah said...

aku cdangkan handbag..hehekk

Oppa Kudin Nz said...

Hafzan : hangbag memg okey kn..