Apr 21, 2011

Jom Kenali Blogger

Jom pakat-pakat join segmen oleh Cik Reena Tan
Hello everybody !!

# Nak diceritanya,blog ni mula dibina,direka,ditubuhkan atau dalam bahasa orang putihnya created,established since tahun lepas lagi,2010. I Just berblogging untuk mencari experience dalam dunia blogging ini.

# Sebenarnya akak saya lah yang tolong buatkan blog ini untuk me. Dia memg power dalam blogging ni. Saya        hanya anak murid dia sahaja. Korang mesti kenal kn Cik Bulat? She lah orangnya. Idola ni ^_^. Thanx akak      sebab menjadi tutor saya.

# Special thank to Cik Reena Tan for this segment. Dapat kenal-mengenali blogger.

Mangsa tag elynryena !!


Suka tak ? tekan je like kat bawah ni ^^

5 3 menconteng:

n!cK said...

ololo~~~:P

Oppa Kudin Nz said...

nick bolok..haha

elyn dz said...

ok dah join..hehe :)

ryena asyran said...

hoho oppa!!

nt sy tag oppa plak :D

Oppa Kudin Nz said...

elyn : mekasih sebab join jugak ye.
ryena : orait,xde hal punyer.