Apr 29, 2011

Lelaki hensem vs Lelaki tak hensem vs Perempuan

Kalau lelaki handsome pendiam
Perempuan akan cakap: wow, cool giler...
kalau lelaki tak handsome pendiam
Perempuan akan cakap: eh perasan bagus...

kalau lelaki handsome berbuat jahat
Perempuan akan kata: nobody's perfect
kalau lelaki tak handsome berbuat jahat
perempuan akan cakap: memang.... muka pun macam pecah rumah!

kalau lelaki handsome menolong perempuan yg diganggu
perempuan akan cakap: wah.. machonya.. macam hero filem!
kalau lelaki tak handsome menolong perempuan yang diganggu
Perempuan akan kata: entah2 kawan dia...

kalau lelaki handsome dapat perempuan cantik
perempuan akan kata: sepadan sangat...
kalau lelaki tak handsome dapat perempuan cantik
perempuan akan kata: mesti kena bomoh perempuan tuh!

kalau lelaki handsome ditinggal kekasih
perempuan akan kata: jangan sedih, kan saya ada..
kalau lelaki tak handsome ditinggal kekasih
perempuan akan kata:...(terdiam, tapi telunjuknya
meliuk-liuk dari atas ke bawah, patutlah, tengok saja luarannya)...

kalau lelaki handsome penyayang binatang
perempuan akan cakap: perasaannya halus...penuh kasih sayang
kalau lelaki tak handsome penyayang binatang
perempuan akan cakap: sesama keluarga memang harus menyayangi...

kalau lelaki handsome bawa BMW
perempuan akan cakap: matching... hebat luar dalam
kalau lelaki tak handsome bawa BMW
perempuan akan cakap: bang, bosnya mana?...

kalau lelaki handsome tak mau bergambar
perempuan akan cakap: pasti takut kalau2 gambarnya tersebar
kalau lelaki tak handsome tak mau bergambar
perempuan akan kata: tak sanggup melihat hasilnya ya?...

kalau lelaki handsome menuang air ke gelas perempuan
perempuan akan cakap:ini barulah lelaki gentlemen
kalau lelaki tak handsome menuang air ke gelas perempuan
perempuan akan cakap: naluri pembantu, memang begitu....

kalau lelaki handsome bersedih hati
perempuan akan cakap: let me be your shoulder to cry on
kalau lelaki tak handsome bersedih hati
perempuan akan kata: kuat nangis!! lelaki ke bukan ni?





P/S : Rupa hanya di luaran,tapi dalamannya siapa yang tahu.


Suka tak ? tekan je like kat bawah ni ^^

13 3 menconteng:

Shazmiey Abdurahman said...

hihi..smart la bro.saya suka entry nih..patutla org berlumba2 nak jadi cantik dan handsome.hihi.. bak kata matluthfi, rugilah mereka yang cantik hanya luaran semata-mata

BeYLa! said...

Hahahaha sdeynyehhh laa jd org tak hensem ni ye. haihhh harap harap laa bukan sume pompuan cmtuuu.ceyh! aku ckp cm aku laki lak.haha.

Farishah Hanem said...

HAHAHAHAHAHAHA
lawak laa entry ni kudin ! HAHAHAA

ain revival said...

hahahha..ye ke??
xsemua camtu lah...

errrr..ade pngalaman ke oppa!!

kemboja said...

lawakla.. haha..
tp realitinya x kira la ensem ka x ke, yg panting hati baik.. hihi

Oppa Kudin Nz said...

@Shazmiey Abdurahman :
btol tu..trime je apa yg ade..
dh cukup apa yg kita ada..bersyukur.. :)

Oppa Kudin Nz said...

@Beyla :
ade je dak perempuan mcm tu kn..
memilih sgt..haish..gaye dh mcm lelaki tuu..haha :)

Oppa Kudin Nz said...

@ain revival :
mane ade pengalaman agi..
tgh buat research ni..haha :)

Oppa Kudin Nz said...

@Farishah Hanem :
mcm best je lau bace kn..hahaha :)

Oppa Kudin Nz said...

@Kemboja :
yg tu sokong sgt..rupa x penting..
sedap mata memandang dh ler..
asalkn hati baik kn.. :)

Engku Sofea said...

Nak mintak izin copy ! untuk entry esok. Tapi nak ubah sesetengah ketidak benaran nya. Boleh? :P hehe kalau xleh xpe

Oppa Kudin Nz said...

@Engku Sofea :
bole je..xde hal pon ngan member2 blogger ni..
hehe :D

Admin said...

oppa kudin! saye amik entry ni..dah creditkan oppa kudin