Apr 3, 2011

CONTEST : Anda dan Kertas ♥

Arini aku nak join contest saya dan kertas dari Copie sempena exam drawing yang berlalu pagi tadi. Alhamdulillah dapat melukis dengan baik walaupun tak semua siap disebabkan kesuntukan masa. Gambar yang ingin dipertaruhkn ini dia aku dan kertas-kertas esimen drawing ku yang berlambak selama ni. Ni baru separuh,kumpul-kumpul semua boleh recycle balik ni.. haha


Member yang kena tag utk contest ni :

Suka tak ? tekan je like kat bawah ni ^^

4 3 menconteng:

✿ milly molly ✿ said...

wow! gudluck oppa :)

anieesshh said...

anis xda gmbar yg ada ketas :(

Nica said...

oppa, oppa, oppa, sori nica tak join contest ni, kertas memang banyak sgt2 dah atas meja nih, beselah tgh wat report, tapi ta sempat nak amek gmba pulak.. huhuhu..

neway, gudluck eh.. :)
makaceh tag tau.

Syafique Azawadi said...

http://copiesstories.blogspot.com/2011/04/pemenang-contest-anda-dan-kertas.html