Apr 25, 2011

Deco bersama Mr. Oppa Kudin Nz

Yes,akhirnya dapat jugak aku upgrade bilikku ini setelah sekian lame biar mcm tu je xde org duduk. Skrg ak tgh cuti agi tak tau nk buat ape sgt,last-last pegi beli cat and then cat bilik aku yg dah berusang terok. Berhabuk tinggal lama-lame. Ak kemas r sikit-sikit,vacuum sana vacuum sini xnk bagi habuk jijak kat lantai agi. Tak sampai 1 hari pon ak cat dinding bilik ni,skejap je dah settle. Ni haaaa,tadaaaaa.. Dah siap pon..

Theme colour purple. warna favourite aku ni. Okey x?
Fulamak,nampak style jugk lepas upgrade colour ni. Ada bakat juga aku rupanya dalam bab-bab cat-mengecat ni. Boleh lah aku ambil upah cat rumah orang nanti. Sape-sape nak cat bilik,call aku ek.. haha(pasan je lebih,padahal xreti pon). Bajet dah mcm pro je. Sebenarnya ni bilik mak aku,aku saja je cat bilik mak aritu nak kasi surprise sket sempena besday mak aritu. Konon-konon nak buat mcm Eric ler.. Surprise.............. haha ^_^

P/S : Umi,kita beli cat gune duet sendiri tu. Tak nak ganti balik ke. Jahat kan aku,mintak balik. haha


Suka tak ? tekan je like kat bawah ni ^^

18 3 menconteng:

n!cK said...

huuuuu..comelnye kaler blik...purple gituuuu~~:) loike!!

ain revival said...

owh..hepi belated besday kat mak oppa..:)

creative gift..kui3

Eza Ridzwan said...

pepel gitew...curtains siap ropol² bagai..kelas dik!!!...thumb up!!!..gud job dear!

hafiz hafizol said...

aku xda pun bilik.. sob3...

farhanny said...

woah . purple nye !

gud2 :)

✿ milly molly ✿ said...

lor. ingatkn bilik oppa. sgt jambu! LOL

Oppa Kudin Nz said...

@nick:
nick minat purple jugk kn?khas utk nick r ni..haha

Oppa Kudin Nz said...

@ain revival:
mekasih ain..xtao nak bagi ape sgt..hehe

Oppa Kudin Nz said...

@Eza Ridzwan:
hehe..saya cume cat je kak,yg langsir tu mak saya yg letk.. :)

Oppa Kudin Nz said...

@Hafiz Hafizul:
Ak ade bilik tp duk tdo depan tv jugk..haha

Oppa Kudin Nz said...

@Farhanny:
Oke dh kn kaler purple ni.xde idea dh..

Oppa Kudin Nz said...

@milly molly:
hehe..tipu je ni,bilik oppa blom cat pon agi..bersepah agi,malas nk kemas.. :)

Nica said...

Waa sukenye tgk bilik oppa.. pinjam bilik :)

Oppa Kudin Nz said...

@Nica:
Bole je..tapi ni bukan bilik oppa lah..heeee :)

MiLa MaLeK said...

wow...bes dpt kejutan!!
HEHE,,,chantek,,

Oppa Kudin Nz said...

@Mila Malek :
surprise la katekn..hehe :)

adeeb khairudin said...

haha.. comeynye kudin wt ceni kat umi dye. HAHA

Oppa Kudin Nz said...

@adeeb khairudin :
sy memg suke yg comel2 ni..hehe