Apr 14, 2011

Sikap driver yang kurang lebih

Bengang betol aku semalam,punye lah lama baru dapat nk cross simpang tiga ni. Positionnya kelihatan macam ini hodoh-hodoh lukisan aku.Sori ler,tak berapa pandai bab-bab lukis ni.. fail kot. haha

  
Aku bengang pasal kereta tu lah. Nak masuk simpang ade r jarak 5 cm baru nk bagi signal. Bodoh betol,buat abis bateri je. Baik tak payah bagi. Padahal jalan dah kosong kot,bole sangat aku nak cross time tu. Tapi tu lah,disebabkan kereta tu x bagi signal awal-awal,ak tak jadi dah nk cross sebab ada kereta yang mendatang. Apa salahnya bagi signal tu awal sket. Tak berhemah betol.(macam aku ni berhemah sangat.. haha). Xde lah,nk diciternya macam tu ler. Time tu matahari terpacak atas kepala,ak naik motor je pon. Memang panas lah terpacak je kat situ lama-lama. Bukan sekali dua kejadian ini berlaku,dah banyak jugak rasanye. Aku rasa orang lain pon pernah juga merasainya kot.

Moral of this story : Warning !! Bagi signal terlebih dahulu sebelum kena caci maki.. haha
Suka tak ? tekan je like kat bawah ni ^^

10 3 menconteng:

nelly said...

memang patut marah !

k.n.e.z said...

marah3..

fyra said...

hurmmm saye banyak kali jugak kene macam tuh ^^

✿ milly molly ✿ said...

cian oppa! da la kecit, keta tu xnmpak kot. heee ;p

iRfAn mSw said...

haha....ko angt tgn skit..kasi tgk sape megang...haha

Oppa Kudin Nz said...

nk buat cmane..sabor jela.. :(

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

haha..kat ne ni din?..sabo jela..

Oppa Kudin Nz said...

lepas trafic light pak sabah tu ler..
simpg 4 sebenarnye..silap lukis..hehe

arep_lockermonth said...

sabor je la.

Shairazi Saidin said...

SM cukup marah dgn orang x bg signal. HAISH! Haish, smlm SM bawak moto, pastuh bg signal nk potong kete, tetibe kete tu leh pegi kanan...bahngang! HEHEHE. sorry ek nyumpah2 kt sini...cantik MAP oppa!