Apr 3, 2011

I'm be 300th follower untuk blog Nica

Kata-kata dari Nica : Oppa, sila amek souvenier yang nica bawa balik dari pantai merdeka okey.. wah,sungguh menggoda di situ.. haha..


OMG, i got souvenier from Nica. thanx to u sangat-sangat buat kamu Nica. bukan senang nak dapat ni daripada blogger kn. al-maklumlah oppa menjadi follower yang bertuah untuk blog Nica. untuk follower Nica yang lain jgn jeles plak. sape cepat dia dapat. nak bagitau ni,Nica bawa benda ni dari Pantai Merdeka tu. Mungkin dapat ilham daripada sana kot. (mengelamun sekejap) haha.. mane la tau,tengah-tengah jiwang tu dapat idea ni. perghh.. bertuah oppa menjadi orang pilihan untuk Nica bagi souvenier ni. oppa apreciate sangat-sangat untuk ini tau. (ayat menggedix).. Adakah ini cinta Pantai Merdeka? Oh,semestinya tidak kn.. Nica mungkin dah taken by kot.. haha.. memandai je.. ^_^

P/S : Jangan jeles yew !!
Suka tak ? tekan je like kat bawah ni ^^

8 3 menconteng:

Nica said...

haha.. oppa ade-ade je..

aish oppa tak tau nica wat ni time mandi laut tau!
hehe tipu je..

kat kedai jual ais kacang pun tak de tau souvenier nih.. :P

Cik Sara Aspalela said...

hye...jom join GA

http://ciksaraspalela.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html

Ifti Larina said...

tahniah yee oppa :)

CikBulat said...

cb slalu jek, xpernah dapat award pon. T__T

Shazmiey Abdurahman said...

waw...kudinz dpt haidah tu..ehh,kudin,bila ingat ko, aku tringat yg student AF9 tu yg minat k-pop tu.hahaha...!

AISHA INANI said...

tak jeless pon!
tp tak nak share ker souvenir tuh? haa oppa? grr grr!

Miza Yusof said...

TAHNIAH :D

quxetrey said...

Your site article is very intersting as well as fanstic,at the same time your blog theme is exclusive and ideal,great job.To your success.

generic nolvadex