Apr 27, 2011

Dapat gaji nanti nak beli ni jugk !!

Sekarang dah nak dekat hujung bulan dah. Cuma tinggal untuk menghitung hari je nak habiskn bulan April. Tak sabar nak dapat gaji for this month. Dup-dup tinggal brape hari je lagi kn. Yeay,bole lah ak shopping lagi. Eeerrr,selalu ke ak shoping? Jarang kot. Ni lah masanya nak habiskn duet dlm poket.. kui3. Standard lah tu, biler orang dapat gaji,memg org akan borongnya. Belanja separuh,simpan separuh. Tak gitu ke? Kena pandai-pandai bajet jugak ler. Hah,dalam kepala otak aku ni dah aim 1 benda apa yg aku nak beli nanti. Memang aku akan aim baju lah. Dah jumpa dah barang nak beli,cume tunggu masa je. Cuba tgk baju yg aku intip ni,simple je kn?




simple je kan? tapi bagi aku baju ni dah sgt nice lah. Okey lah tu bagi sedap mata memandang. Tapi ada 3 kaler ni,yg mane 1 entah okey ngan aku. Semua nampak cun kot. Susah lah nak buat decision lau camni. Dah pilih nanti baru boleh nak order. Benda ni boleh buat kat online shoping je pon. Kan mudah tu.

P/S : Antara colour grey,black n white yang mane okey ni? 


Suka tak ? tekan je like kat bawah ni ^^

18 3 menconteng:

F A I Z said...

yang hitam tu smart oooo

cik pelangi said...

kalau ikot kulit you ,
grey will be nice .
HEHE .
smart la ! . ^^

Oppa Kudin Nz said...

@Faiz :
yg itam tu smart kn..
tapi bnyk dh baju kaler itam ni.

Oppa Kudin Nz said...

@Cik Pelangi :
A'ah.grep nmpk mcm masuk sket kn. :)

✿ milly molly ✿ said...

oppa! GREY!!

sgt sesuai ngn oppa :) mst cute! hee

MiSS FaZuMiEY said...

warna putih nmpk style ! hehe :)

Fadzmie Mohamad said...

Kelabu the best! :D

Fadzmie's Latest Entry : EMEL 1MALAYSIA: PERLU ATAU TIDAK?

Fara Aisyah said...

COOL!!! hitam laa ;DD

Oppa Kudin Nz said...

@milly molly :
yes,i think grey is better. :)

Oppa Kudin Nz said...

@Miss Fazumiey :
putih x cepat kotor ke?

Oppa Kudin Nz said...

@Fadzmie Mohamad :
great choice.vote for grey..thanx dude :)

Oppa Kudin Nz said...

@Fara Aisyah :
hitam nmpk kemas kn..hehe :)

Nica said...

grey sesuai :)
itam okey jugak :)
semuaaaaa okey !

Oppa Kudin Nz said...

@Nica :
semua gorgeous..sudah keliru..haha :)

CIK SYAZ said...

warne PUTIH style beb

Oppa Kudin Nz said...

@Cik Syaz :
masuk ke?kulit ak bukn putih mane pun..huhu :)

Shazmiey Abdurahman said...

err,grey?? bole lahh..hihi..

Oppa Kudin Nz said...

@Shazmiey Abdurahman :
bole je ko bagi? sob3..