Apr 13, 2011

My handsome blog partner

Wari-wari!! oppa di ajak untuk menjadi blog partner milly molly. Dah lame dah sebenarnya milly bagitau tp oppa sibuk je memanjang. Baru-baru ni kan exam,memang x boleh nak adjust lagi lah. Sebelum oppa balik umah,kitorang meet lah kat Mid Valley jalan-jalan then tanya-tanya nak buat x blogger partner ni.

  

Oh,mak aii.. Handsome jugak cik molly ni. hehe.. Tapi kn,nasib baik dia xpkai heel aritu. Lau tak,memang tinggi sayup lah jawabnya.

Nak tau tak sebab apa kitorang buat blog partner ni? First thing of course lah nk rapatkan persaudaraan kn. Tambahan pula perkenalan sesama blogger. The big reason is we want readers come visit both of us.. like my readers come to read my entry,at same time read milly's entry too. That's it.

Thanx for the watching ( ____ ^_^ ____ )

P/S : My sweety readers,visit molly by click the picture at the sidebar. All the best!!
Suka tak ? tekan je like kat bawah ni ^^

8 3 menconteng:

✿ milly molly ✿ said...

hehe, tiru! ;)

Oppa Kudin Nz said...

mesti r..
kene buat jugk..hehe :)

mynameismy said...

dah folo balik! hehe..;)

Eza Ridzwan said...

follow u back dear...#469

anamizu said...

wah3 comelnye si milly molly ni..hihi

Aezudin said...

wow!
*muke jeles XP

aLieF si Muncung ManiS said...

wahhh..blogger partner milly rupanya..muka dia macam farah fauzana kan??huhu

Oppa Kudin Nz said...

haha..ade persamaan jugk kot.. :)