Jun 2, 2011

Pergi Kelas Tak Mandi Lagi?

Adoi,asyik kelas pukul 8 je mesti aku bangun pukul 8. Tak boleh nak ubah dah tabiat baik ni. Bagus kan aku.. haha.. Memang dalam bilik aku,aku sorang je yang kelas pukul 8 arini. nak bangun awal macam mana. yang lain duduk terbongkang lagi. tak dapat lah bang. Sedar-sedar dah pukul 8 beb,gelabah semacam je aku tadi. pikir dulu nak mandi ke tak ni. kalau mandi takut lambat agi. selepas itu,aku mulalah berfikir dengan bijak dengan membuat keputusan taknak mandi. yeay,ak berjaya. at least awal sikit aku ke kelas. pergi toilet,basuh muka then letak minyak rambut sikit. cukup lah tu. sudah nampak kesegaran di muka ku ini. nyata terpancar jelas.. haha

tapi mata jela nampak macam sket,xbole nak backup dh..
Takkan aku sorang je yang pernah buat macam ni,aku rase orang lain pernah jugak kot. biasanya bagi budak-budak laki lah. budak-budak perempuan jarang kot buat macam ni. ke ade jugak? tak tahulah aku pon. kalau ade,kira teruk jugak lah tu. bukan kami je yang busuk,kaum hawa pun busuk jugak sebab tak mandi. haha.. nak cover baik punyer,mesti sembur pewangi kat baju ni kan. haaaaaaa.. kantoi. tapi ak jarang lah guna pewangi-pewangi ni,badan tak berbau x payah lah pakai kan. lain lah kalau bermain,memang busuk jugak badan tu walau macam mana pun. Sebenarnya tadi ada exam midterm,sebab tu aku macam gelabah sikit. Takkan taknak pergi pulak,ade markah tu beb. kalau kelas biasa,memang aku tak pergi dah,suruh member je yang signkan. lepas tu ak sambung tidur balik. layan woooo.. mengantuk mata maa kelas pukul 8.. Gggrrr........................... !!!!!!!!!!!!!!! (^_^)

P/S : Eleh,mesti korang pun pernah buat macam ni jugak kn.. taknak ngaku lah tu.
Suka tak ? tekan je like kat bawah ni ^^

18 3 menconteng:

Farishah Hanem said...

terbaik laa kudin ! HAHAHAHA. aku pun pernah jugakkk. kt cfs selalu je ! HAHAHA. :D

fifianggun said...

tetap comel dowh,,hahaha

zikeryhassan said...

erk? hebat kau pergi kelas tak mandi. dah2 pergi mandi sana

jeehaLEO said...

hahaha.. kudin busuk pg kls x mandi. farisha aku pon sama kita duk ZC selalu x mandi xde air. ahahahah..

FARAH IZWANI RAMLI said...

hahaha.
bacen siot g kelas tak mandi.

alyajane said...

hahaha begitu lah kehidupan di kolej or U hahahahhah

Fara Aisyah said...

hahahaha eiiii Oppa :pp

p/s : ramai je kawan2 lelaki yg pergi kelas tak mandi sebenarnyaaa

Oppa Kudin Nz said...

@Farishah Hanem

kan ak dah ckp,bukn ak sorg je..haha

Oppa Kudin Nz said...

@fifianggun

haha..mane ade..
muke ngantok agi ade lah.. =P

Oppa Kudin Nz said...

@zikeryhassan

ala,dh lewat sgt..x sempat ak nk mandi..pas abis klas ak mandi lah..hehe :)

Oppa Kudin Nz said...

@jeehaLEO

patot lah mate korg sepet,x mandi dari cfs agi rupenye..haha :)

Oppa Kudin Nz said...

@FARAH IZWANI RAMLI

xpe,bole cover baek punyer x mandi tu..heeeeee :)

Oppa Kudin Nz said...

@alyajane

student2 lain memahami betol lah..
ni yg best sgt ni..hehe

Oppa Kudin Nz said...

@Fara Aisyah

tu r,ramai je member2 yg buat camtu..
sebb lambat kn..fara pernah ke?

Miss Dolce and Gabbana said...

x pernah dibuat oleh aku lagi tu oppa.haha..kau tau tak kalau kau tak mandi pagi then kau sembur bau minyak wangi satu botol kat badan kau tindak balas minyak wangi dan chemical reaction dalam badan kau akan bercampur.Bila dah bercampur 2 bahan tersebut bau badan kau akan lebih menyerlah daripada bau minyak wangi.Ini fakta dan bukan auta ye :P

Oppa Kudin Nz said...

@Miss Dolce and Gabbana

betul ke ni?
perghhhhhh..lebih wangi dr minyak wangi lah lau mcm tu..ari2 x payah mandi xpe..hehehehe :)

Miss Dolce and Gabbana said...

yelah..bau badan lebih kuat daripada bau perfume deh :p

Oppa Kudin Nz said...

@Miss Dolce and Gabbana

ish,badan x bau mane lah..
try lah bau..heeeeeeee :)