May 31, 2011

Gathering Blogger di Midvalley

Salam sejahtera semua,
semoga kalian berada dalam keadaan sihat sentiasa. Sorry kepada teman-teman sebab sudah sekian lama blog ini tak diupdatekan kerana tuan punyer blog ni tak berapa rajin sangat nak online. Ini semua sebab wifi lah ni tak sampai kat bilik,tension betol rase. Memang akan merasai boring yang terlampau lah kalau duduk kat bilik tu. Hari-hari buat report,report dan report. Takde benda lain ke nak suruh buat. Marah je.. Gggrrr.. =/

Tapi tak mengapa,weekend boleh je nak lepak pon. Ketekanan dah diubati sket apabila dah berjumpa dengan member-member sahabat blogger ni. Diorang memang spoting habis lah walaupun baru first time pergi gathering ni. Tegur je sape-sape yang ade kat situ. Yang tak kenal jadi kenal nanti. Dont worry,diorang semua peramah lah,jangan takut untuk bertegur sape ye. Sempat jugak lah aku bersesi gambar dengan sahabat blogger. Lama jugak lepak bual-bual ni. Nak balik terus dahaga.. hoho

Cik Bulat tak cakap pon aritu. Mane aci camni.
Tapi aku kena cakap. Mane aci camni. Segan kot. huhu
Haaaa..Syed nak lari lah tu..kan dah kene suruh ckp jugk tu..kih3
Amboi KSP,nak posing ngan Nisa je. Jeles ni..haha
Tak jeles pon dgn KSP,ak pon dapat jugk posing ngan cik Riben..hehe
Semua org nak bergambar dgn Zack Zaidi. Nak mintak sign ler tu..haha

Terkejut time ni orang ambil gambar.. =P
Fffrrreeeezzzzzz.. freestyle punyer. terbaiklah sahabat-sahabat blogger.
Memang happy pergi gathering ni. Okey la tu buat camni,biase-biase suda,lagi sempoi. Takde lah formal sangat. Dapat berbual-bual dengan blogger pon dah kira cukup lah. Thanx kepada semua yang menghadiri ye. (^_^)

P/S : Lupa nak bawa kamera aritu,xde gambar sgt la jawabnya. Ni pon ambil dari sumber member-member blogger je. Sorry ye curi tak bagitao. Harap-harap xde hal lah. hehe =P
Suka tak ? tekan je like kat bawah ni ^^

21 3 menconteng:

Fara Aisyah said...

wahhhh bestnya :))

fara taktau pun pasal nii, hehe

Belog MTT said...

wahh bestnyaaa...

Oppa Kudin Nz said...

@Fara Aisyah

nk bgtao dh kat fara..
tp xtao nk bgtao cmane..tau pon last minute jugk..

Oppa Kudin Nz said...

@Belog MTT

pernah join x?

~Kirin Selama Perak~ said...

untungla.
gua tak join pon
*tipu*

Oppa Kudin Nz said...

@~Kirin Selama Perak~

amboi,tu dh menipu sgt tu..haha

Nurul Ashikin said...

best giler!! lain kali ada lg, ajak la cikin!

✿ milly molly ✿ said...

benci! jeles!

cantekk said...

bile nye ni...
tak ngajak pon...
daku tak penah pegi mane2 gthrg blogger..

huhukkk...

*tgk gambo sonok je ;-)

Oppa Kudin Nz said...

@Nurul Asyikin:

xde hal..lau ade lagi roger2 je.. :)

Oppa Kudin Nz said...

@Milly Molly:

jeles lah tu..kui3 :)

Oppa Kudin Nz said...

@cantekk:

ari ahad baru ni..kat mid..
kudin tau pon sebb ade org ajk last2
minute..nt lau ade agi kudin bgtao ek.. :)

zikeryhassan said...

untungla dapat pergi gath. jeles!

Along Usop said...

hahah.. gambar aku...!! mane!!??.. =p

Along Usop said...

*psst... nak tegur sket..

o lagu background melambatkan loading page
o kotak komen buat pop up je lagi senang :)

Oppa Kudin Nz said...

@zikeryhassan

eleh,ckp mcm xpegi je kn.. :P

Oppa Kudin Nz said...

@Along Usop

wokey2,nt ak letk gambar ko jugk ek..
tu r pasal,rase mcm berat je blog ni..buang sket lah pape yg patot..

cantekk said...

@Oppa Kudin Nz

okeh,,,lau ada bgtau ea, buat entry cpt2...
ne tau kami pree bleh la mramaikan mjlis ;-D

Oppa Kudin Nz said...

@cantekk

beres..
lau ade pape nanti,kudin buzz kat cantekk ek..heeeee :)

shazmira said...

jeles betol ~ :)

Oppa Kudin Nz said...

@shazmira

tu laa..sape suruh x pergi..huhu :)