May 1, 2011

People cannot challenge kecomelan cat ketika tidur

Korang sedar tak lau kucing tidur memg nampak comel kn? tak kira lah kat mane-mane pon dia tidur. Still nampak cute gak. Comel giler tu.

Ooouuuccchhh.. So sweet lah you cat. I like u.
Kita bole ke buat gaya muka mcm ni? susahkan.
Yang ni tak tidur pon,saje je nk letk jugk sebab sgt-sgt comel.
Pppeeerrrggghhh.. putih melepak plak tu. Sgt memukau mata.
Okey,kecomelan gaya kucing dan gaya muka dia sudah dibuktikan.. Hah,kita-kita ni boleh ke nak buat mcm tu? mane boleh challenge.. opkos lah kalah punya.. Tak caya tgk ni..

Ape ke teroknye nak minum cafein pon boleh tertidur jugk. haha
Yang ni pulak gaya standard best student plak tidur dalam kelas time lecturer tengah mengajar. Aku pon pernah je buat,tapi tak selalu wokey.

Gaya basic utk permulaan nk start tidur sebelum letak kepala di atas meja.
Lepas ni.. hah,ambik ko.. terus letak kepala atas meja. Wokey lah tu,sekurang-kurangnya bersikap jujur. haha

Lecturer pon paham-paham lah ye. Kami tak tidur nk siapkn esimen tu.
Kalau buat kerja or esimen ke depan laptop,takpon online ke.. Boleh jadi jugak mcm ni.. Melentok-lentok haaa.. :D

Asyik duduk depan lappy je,lama-lama mata tak boleh tahan jugk.
P/S : Gaya tidur kucing comel sebab die xde keje yg perlu dibuat. Kita-kita pulak bnyk sgt urusan yg perlu    diselesaikn,sebab tu gaya tidur kita tak tentu arah.


Suka tak ? tekan je like kat bawah ni ^^

12 3 menconteng:

nelly said...

Buruk muka Nelly kalau buat ..
=p

Far8 budak baik said...

tido dpn lappy siap..
hahaha

Oppa Kudin Nz said...

@nelly :
xpe,xde org nk skodeng pon..haha :)

Oppa Kudin Nz said...

@Far8 budak baik :
maknenye rase ngantok sgt lah tu kn..

Izzuddin Fauzi said...

Wakakaka... Human vs CAT :D Yg tido lm lecture tu cm ak jer...

myetech9[dot]com @ Enchik Nine

Oppa Kudin Nz said...

@Izzuddin Fauzi :
ko dh kot..ak pakat search je..haha

starscream aisyah said...

kucing tido memang comel :)

Cik Aish said...

huhu...kucing tdo lg comel kot! haha

Oppa Kudin Nz said...

@starscream aisyah :
comel kn..geram je rase..haha

Oppa Kudin Nz said...

@Cik Aish :
memg pon..bole buat temn time tdo..hehe

'Waffa Adnan' said...

kucing yang sangat comel :) hahaha..

Oppa Kudin Nz said...

@Waffa Adnan :
comel giler tuu..geram je wase..haha