May 17, 2011

Ini Real Punyer ke Edit?

Ramai yang tertanya-tanya aku pasal pic yang aku letak kat facebook ni. Nak tengok ke pic tu? tak payah lah,segan lah aku nanti. Terkantoi plak kang. Okey-okey,ak tunjuk ye,tp jgn bagi kantoi lak. Tak suspen lah nanti. haha.. Ni dia pic yang aku letak tu.


Amacam,cantik tak tempat ni? Sangat cantik kan. Aku pun suka giler dengan pemandangan pic ni. Haa,korang rasa pic ni real ke tak? Cuba try tengok sekali imbas sahaja. Kalau tengok sekali mcm real,kalau dah tenung lama-lama tu ada lah part-part yang kantoi sket nanti. Biasa lah tu,aku ni amatur lagi. Baru nak belajar bab-bab camni. hehe.. Tak perlu susah-susah nak pergi cari tempat yang cun-cun untuk ambil gambar. Kan senang tu. Make it simple. Simple is better. haha  (^_^)

P/S : Siapa-siapa yang dah pro tu,jangan gelakkan aku yew. Ni baru try 1st time. Siapa yang belum tahu lagi nak buat cmane,boleh je aku nak ajar,tapi biasa-biasa jela. Orait je kn.


Suka tak ? tekan je like kat bawah ni ^^

23 3 menconteng:

Farishah Hanem said...

kau amik gambar ni kat mana kudin ? serius cantik ! :D

Ir Firdaus said...

nice one!

OKED chokelat said...

cantik...munge tu compem xreal kan..xkan la ade munge tu kat tgh2 lalang..heee..bule la tulung ajarkan...ngah mengaji photoshop nie..=P

alyajane said...

wow awesomes hehe mcm betul3 ler hehehe

Oppa Kudin Nz said...

@Farishah Hanem

haa..kat gombak lah..
dekat je ni..kih3 :)

Oppa Kudin Nz said...

@Ir Firdaus

thanx IR :D

Oppa Kudin Nz said...

@OKED chokelat

bunge tu real lah..
cume org je yg x real..heee :)

Oppa Kudin Nz said...

@alyajane

hehe..try lah..
pasti cun gak nt.. :)

Farishah Hanem said...

serius kat gombak ? HAHAHA. cantik gilaa gombak ! first time aku puji gombak sebab gambar yang kau amik ni. HAHAHA nice sgt picture ni kudin. :D

Oppa Kudin Nz said...

@Farishah Hanem

xdela,ak gurau je..
pemandangan bese je ni..
nt ak ajar ko nk buat cmane ek..heee :)

cantekk said...

tau da, edit...
tapi cantek

;)

Oppa Kudin Nz said...

@cantekk

alamak,kantoi jugk..haha :P

✿ milly molly ✿ said...

cantek la oppa! nak jugak ;p

Oppa Kudin Nz said...

@✿ milly molly ✿

nanti oppa buatkn utk milly jugak ye..hehe :)

cik ayin said...

semat la

Oppa Kudin Nz said...

@cik ayin

thanx cik ayin :)

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

cantik laaa suker sgt seyes nikh

Oppa Kudin Nz said...

@MYA EL QAYREENA AZRYAN

thanx jugk mya..nk buatkn pic mya pon bole gak..hehe :)

k e y r i said...

haha mmg betul2 edit! smart2! :D

Oppa Kudin Nz said...

@k e y r i

hehe..br percubaan..xreti sgt pon.. :)

NUR YAYAH said...

hehehe. tapi gambar ni cantik. credit to youu :)

Oppa Kudin Nz said...

@NUR YAYAH

mekasih banyak2..heeee :)

zAty =) said...

lawa gmbr , nk jgk cm2 , haha :D