Jun 17, 2011

Rindu pada Nora Elena

Nora,kenapa you begitu kejam padaku.. sanggup you tinggalkan I.. I tak puas lagi tengok you taw.. baru I nak tengok you,citer you dah habis.. It's so cruel you know.. tak fair lah macam ni.. asyik-asyik Seth je dapat tengok you.. I dah tak dapat tengok dah.. tau lah Seth hensem,I pun jeles.. Oh damn.. Eeerrrrr.. apa aku merepek ni !!


Alamak,cerita Nora Elena dah habis ke.. tak syok la camni.. tak ada dah lah cerita best petang-petang.. ak tak follow pun cerita ni mula-mula.. dah tengok skali aritu,terus follow plak cerita ni.. heroin yang berlakon pun boleh tahan jugak.. tengok jela.. budak-budak bilik aku duk tengok je cerita ni,sampai lah penghabisannya.. bukan apa,cerita ni kan start kol 7.. biasa kitorang main petang-petang,balik bilik konpem lah buka tv dulu.. praaaapppp.. Nora Elena dah start dah.. follow jela sampai kol 8.. sebab tu kitorang like cerita ni ramai-ramai.. haha.. dak laki pun layan jugak beb,ingat dak pompuan je ke boleh tengok..



Okey r ending dia semalam,Nora dah pun selamat beranak.. then terus menyesal sebab selama ni dia asyik buruk sangka je terhadap Seth.. Seth baik kot,tak buat pape pun.. Yvonne tu yang jahat,selalu je kenakan Seth,nak goda-goda lah.. entah pape je kacau laki orang.. isk3 !!! Prasan tak,Seth tak pernah marah pun Nora kan.. baik sungguh Seth ni,memang lelaki macho lah.. haha.. kadang-kadang lelaki yang tak pernah marah ni,kalau dia marah sekali habis lah.. kita pun akan terkejut nanti.. tengok Seth dah la dia marah kat Yvonne camane.. dahsyat jugak tuh.. tapi muke tetap maintain.. baik punyer bro !!
Suka tak ? tekan je like kat bawah ni ^^

12 3 menconteng:

ika said...

sweet giler ending dye

Farrah yong said...

alaaaaaaaa . baca la novel . compem xrindu da ;)

muhd zaki said...

sangat best !

Oppa Kudin Nz said...

@ika

tu r,sweet aje..
anak dia pun comel kn.. =)

Oppa Kudin Nz said...

@Farrah yong

novel dia panjang x?
nak bace lama pulak rase nt..

Oppa Kudin Nz said...

@muhd zaki

cair jugak tgk citer ni beb..haha

✿ milly molly ✿ said...

hamboi, membebel eh! ;p

SheyPull said...

aku pun rindu dia la...:P



JOM singgah blog saya nak...saye x faham la...knp ye...tolong jelaskan.

Oppa Kudin Nz said...

@✿ milly molly ✿

bebel sket je..
nanti nk tgk semula lah nora elena..hehe :)

Oppa Kudin Nz said...

@SheyPull

mane bole ko rindu die jugk..
jeles r ak cam gini.. =P

shekyn chipsmore said...

ahha..muka macho tara mna pown semua goyah nan nora elena..wkaakkaka^^

love seth tan!!nggeee^^

Oppa Kudin Nz said...

@shekyn chipsmore

kat luar je nampk cool..
dlm hati sape tau..
mungkin ade taman kot..haha :)