Jun 13, 2011

Kat TS ade gathering ke?

Lame plak rasa tak buka blog ni.. Rase-rase dah bersawang tinggal lama-lama sangat.. Taik cicak pun boleh melekat.. sorry beb,internet kat bilik slow la.. tak bole nak update selalu blog.. sungguh kasihan kan.. ni lah puncanya aku malas nak duduk hostel ni.. macam hampeh je.. duk kat rumah laju giler internet wooo.. macam gini-gini haaaaa.. duk kat rumah lain citer la,boleh lah cakap.. ape lah..

Semalam aku jalan-jalan kat TS aw,ak pun lepak la dengan member-member kat tempat boling.. asal aku nampak macam ramai je orang ni.. ade gathering ke ape.. aku try la pergi usha,tanye-tanye orang kat situ.. rupe-rupenya betol.. sembang-sembang sket buat kenal.. bole lah join kot.. haha.. sesungguhnya aku sedang mereka cerita.. padahal memang aku pergi TS nak join gathering pun.. wakakakakaka !!! Engko terkono..

1st : Main boling
sape-sape yang rase dia power main ,diorang main lah.. aku pun rase power gak,try jelah lempar.. mane la tau strike semua ke.. haha.. perghhh,team kitorang menang wooooo.. tak sia-sia aku datang,bole jugak buat balik buah tangan sket.. caya lah bro.. bowler no.1 pon dari team kitorang gak.. nice2 !!







2nd : Ice Breaking
Yang ni aku tak tahan skali ni,ade ke patut aku kena introduce first-first.. tibai jela,orang dah petik nama.. gelak ketawa juga time ni sebab ramai yang belum kenal-kenal lagi kan.. pastu ade lah beberapa PAK GAD yang jeles tengok kitorang lepak-lepak ni.. name diorang GAD MISAI kot.. entah ler,orang cakap camtu. aku bedal je.. haha.. memang tak puan hati betul lah PAK GAD2 ni,tak boleh tengok orang senang sket.. bukan kitorang buat ape pun.. duduk je pun kat situ.. tu pun nak kecoh gak.. kalau nak join,cakap je la.. tak payah la sampai nak hambat-hambat orang suh pergi tempat lain.. hek eleh.. harap misai je tebal.. poraa betul.. haprak.. kecoh r mamat ni.. gggggggggggrrrrrrrrrrrrrrrrr !!









3rd : Photography
Macam biasa la,last-last sebelum nak blah mesti la ambil gambar dulu kan nak buat kenangan masa silam.. Port ambil gambar kat tepi boling je.. okay la muat-muat semua orang.. takde lah panas sangat duk kat dalam TS tu.. ade je aircond mana-mana.. ape agi,posing maut lah sket.. baru layan habis bro !!





 P/S : Have fun. Peace Yaw !! credit to uzairkate & Syafiq Naim.
Suka tak ? tekan je like kat bawah ni ^^

16 3 menconteng:

Farierahasanz said...

hahaa , nampak beno nipu tue . reke cite lebey , naseb ngaku kt bwh2 tue .. =P

cantekk said...

ala...
ada kelas la... ;-(

naqiah said...

waaahhh... rmainye.. jeles x pat g!! kalau la keje kt kl.. hehehe

ain revival said...

ramainya yang pegy...hehe

kunci locker said...

wah ! terbaek bro..ceh ! wt2 cte dulu tu..haha..mne ag entri yg laen??smlm bukan maen nk tulis smpi byk entri..hahaha

FawraMokhtar said...

woo..bestnye la...huhuhu

Oppa Kudin Nz said...

@Farierahasanz

ala,tipu sket2 je..
tipu bnyk nt org prasan lak..haha

Oppa Kudin Nz said...

@cantekk

owh,yekew..
patot lah..
dh bgtao kat cantekk awal2 aritu..

Oppa Kudin Nz said...

@naqiah

next time ade lagi kot..
pergi lah nanti..
keje kat mane tu?

Oppa Kudin Nz said...

@ain revival

erm,ramai jugak..
boleh la buat kecoh2 sket..haha :)

Oppa Kudin Nz said...

@kunci locker

x larat r nk tulis bnyk2..
letih tak ilang agi..
aritu dh penat round 1 kl..haha

Oppa Kudin Nz said...

@FawraMokhtar

best jugk dpt kenal2 ngan blogger..
jemput fawra xnk dtg..huhuhu :)

syaimz said...

wah,ramainya blogger yang datang gathering.

aku datang kot...tapi mane akU?? haha

Oppa Kudin Nz said...

@syaimz

mane kau ni..bersembunyi ke..

~CiK TiNieY~ said...

hairil tu tangan die mesti je nak terbang...haha..sedak dengar demo kecek ms ice breaking....hik3

Oppa Kudin Nz said...

@~CiK TiNieY~

die tu memg..saje je kn..haha
kawe malas nk ckp kl ni..
buat mcm kat kg dh ler..hehe :P