Jun 23, 2011

Bosan-bosan tengok citer indon

Tabiat buruk aku dah mula lagi dah. Pagi tadi aku tak ke kelas gara-gara tak kejut la ni. Bila la nak berubah ni. Selalu je monolog dalaman. Padahal takde perubahan lansung pun. Nape lah kemalasan ada je dalam diri student ni haa.. pelik betul aku.. dah memang termaktub dalam nota masing-masing kot kemalasan tu mesti ada. Rilek la der,standard la tu tak pegi klas. bukan selalu pun. Pagi tadi memang aku nak pergi kelas,kelasnya start kol 8. Pukul 7.00 aku dah bangun dah. Eeerrrrr.. subuh terbabas lagi.. Ingat tak nak tidur dah,tiba-tiba madam hantar mesej plak yang kelas start pukul 9. Ape lagi,berita baik ni. Sambung tidur jela pastu.. haha.. Pastu tak bangun-bangun dah,sedar-sedar kol 12 lbey. memang mimpi bersilih ganti,melayari bahtera di tengah lautan..

Bangun-bangun terus start motor pergi cari makanan kat cafe. haish,teruknye teruna ni. Jangan amalakan tabiat buruk ni ye. tak bagus untuk kesihatan. makan sambil tengok citer sinetron "Amanah dalam Cinta" kol 2. layan jugak woo. dah aku sorang je ada kat bilik,sume ada kelas. aku layan jela citer tu sebab tak tao nak buat apa..



Citer indon selalu je panjang-panjang. sekejap putar belit kat sini,sekejap putar belit kat sana. susah nak jumpa ending dia tu. tengok citer bawang putih bawang merah dah la cmane. Ramai orang follow citer tu dulu. Addicted sangat. Aku layan citer ni pun sebab nak isi masa yg terluang ni je. bosan sgt tak tau nak buat apa kat bilik sorang-sorang. takkan nak ngadap laptop je. sakit jugak mata di buatnya. Nasib baik heroin dia ni smart. kalau tak,takdenye aku nak buat entry pasal citer ni.. hahaha !!


P/S : Lagu tema dia pun dah jadi lagu blog aku. Dengar sekali sedap jugak rasanya.

Suka tak ? tekan je like kat bawah ni ^^

12 3 menconteng:

adeeb khairudin said...

cite neh best sangat! hoho!

Rtp Farra Arisha said...

oh amanh dlm cinta? kat indon last year lg main kat tv..a little great citerr ni :)

Ameera.Alias said...

sama la kita...takdak benda nak bt...btw kita dah folo anda :)

Oppa Kudin Nz said...

@adeeb khairudin

best jugak..bole la buat penuh mase lapang..
adeeb layan jugak ek..

Oppa Kudin Nz said...

@Rtp Farra Arisha

Amanah dlm cinta la..
best jugak citer die..
oh,dh tgk ke ni..
ending die cmane..

Oppa Kudin Nz said...

@Ameera.Alias

ade jugak geng..cayalah..
a'ah,bosan betol lah kn..
baik tgk tv..haha..
thanx taw.. :D

Miss Dolce and Gabbana said...

jadi lagu yang tengah autoplay main kat blog oppa ni theme song untuk lagu amanah dan cinta ni la?.nice giler lagu ni :)

Oppa Kudin Nz said...

@Miss Dolce and Gabbana

a'ah,lagu theme dia r ni..
cubelah tgk citer die kol 2..
best taw lagu ni.. :)

cikk ida said...

bes2. sukee sgt :)

Oppa Kudin Nz said...

@cikk ida

akak pon tgk jugk ke..
mesti memenuhi masa lapang kn..

n!cK said...

bahaha..adeihh..malas gile nak tgk cite indon..huhu

Oppa Kudin Nz said...

@n!cK

terpakse layan je tu..
boring sgt..tgk jela..
citer indon slalu je belit2..