Jul 30, 2011

Nak tukar ke chatbox lame? cube ini

Chatbox baru ni x best lansung kn?
Semua orang geram.. Apelah Mark Zuckerberg..
Ggggggggggrrrrrrrrrrrrrrr..

how to make gif


Ni ada cara sket nk kongsi bagaimana nak
tukar kepada chatbox lama balik......

Tapi cara ni untuk Google Chrome sahaja :

1.  Mula-mula tekan CHATBOX LAMA ni.
   2.  Then,korang tekan button install tu kat tepi.
        3.  Korang Log Out facebook pastu Log In balik.
                                     CHATBOX yang baru dah bertukar pun jadi yang lama balik.

Haaaaaaaaaa.........................
Baru senang sket kan nk tengok sape yg online ke tak..

SELAMAT MENCUBA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!









P/S : Kalau tak jadi,inform semula lah ye. Mekasih..

Suka tak ? tekan je like kat bawah ni ^^

28 3 menconteng:

Rahman said...

eyh2 dpt pulak..thx weyh!

Oppa Kudin Nz said...

@Rahman

dpt kn..xde hal beb..
same2..

myra said...

yeay2 ! haha . . trimas2 berkongsi ilmu hitam anda :) wink2 ~~~

Oppa Kudin Nz said...

@myra

ngan member2 xde hal pon..
wokey je.. :D

fara aieda said...

dah try laa....jadik!!..trimas byk2 eh...hehe..=)

Anif Abdullah| AA said...

nice sharing bro.. huhu

Oppa Kudin Nz said...

@fara aieda

sharing is caring..
terima kasih kerana mencube.. :D

Oppa Kudin Nz said...

@Anif Abdullah| AA

well done!! :D

rizal jabai said...

dah berjaya..yeahh terima kasih SUPERMAK kerana menyelamatkan bumi fesbuk..hahahahahaha

Lieyly ︱ Alia said...

nsib dah buat hri tuh..pening jgk chabox bru tau kan...

Oppa Kudin Nz said...

@rizal jabai

of kos bro..
senang sket kn kalu gune yg lame ni.. :D

Oppa Kudin Nz said...

@Lieyly ︱ Alia

mane aci..
dh tau awal dr oppa..heeeee :D

cantekk said...

wah, bagus2..tenkiu2 =D

tu la nyampah tul ngn chat versi baru tu.. tgk kawan tu on, tp sebenornye dia tak online pon...

Oppa Kudin Nz said...

@cantekk

same2 jugk cantekk..

memg pon..kite xtao sape yg on9 kn..
lau camni seng sket..

mizmarmalade said...

Eheh, menjadik la.. maceh awk! :D
ngeee ^^

sambil singgah kat blog anda, I follow u ^^

jum la lepak kt blog kiter lak yer ;)

Oppa Kudin Nz said...

@mizmarmalade

same2 awk.. :D
ok,oppa balas kunjungan ek.. ~

misspurple said...

nsa cuba dah tpi dia x jdi mcam yg asal..mmg la dpat tapi cam plik je..ahhh ! tah pape je chat baru nih :(

Oppa Kudin Nz said...

@misspurple

a'ah,xde la jadi serupa yg mcm asal..
tapi bole tahan jugk la dr yg br ni..
mekasih kerana mencuba nisa :D

ECAH~ said...

tapi dia kata app ni may harm your computer if continue nak install..
=(

ECAH~ said...

tapi dia kata app ni may harm your computer if continue nak install..
=(

ECAH~ said...

tapi dia kata app ni may harm your computer if continue nak install..
=(

Fieka Shafika said...

jarang pakai chatbox fb tu. :)

Aimie Diyanna Benignant said...

soooo caring.... isk2.. :)

ni link blog mereka

irine: irinenadia.blogspot.com
hanis: hazanis.blogspot.com
syamsina: http://strawberryna76.blogspot.com/

:) haapy blogging.. salu2 lah dtg blog aime ye.

fitri asikin said...

xsuka chat versi baru tapi nasib xaktif chat wakaka

Oppa Kudin Nz said...

@ECAH~

kalau dia ckp camtu x payah lah..
nt takot terjadi pape lak..huhu

Oppa Kudin Nz said...

@Fieka Shafika

owh,jarang im ngan sape2 ek..
oppa pon kekadang je kalau penting sgt..

Oppa Kudin Nz said...

@Aimie Diyanna Benignant

mekacih aimie..
aimie pon akan jadi mcm diorg jugk xlame lagi..huhu
slalu lah dtg blog oppa jugak..

Oppa Kudin Nz said...

@fitri asikin

betol2..
lansong x suke lah..
buat geram je..