Jul 4, 2011

Like Like Like Like Like Like

Hello geng ....... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (^_^)

Sorry sebab dah brape hari x update blog ni.. member-member blogger pon dah jarang berkunjung sebab blog dah kusut.. Sowie-sowie..

Baru-baru ni aku ada buat status yang palik gempak dalam hidup kat facebook sebab tu ramai je yang like.. haha.. Rasa-rasa statement aku tu biasa je tapi mungkin member-member sokong kot dengan statement tu.. Ataupun diorang sama jugak pendirian dengan aku ni..

Agak-agak korang berapa ramai yang LIKE status aku ni ???


Tu dia.. Ramai jugak yang like.. Tak pernah-pernah agi status FB aku member-member LIKE sebanyak ni.. haha.. mungkin diorang setuju dengan pendapat aku kot.. Thanx kawan-kawan yang memberi sokongan selama ini.. sebab FRIEND dapat membuatkan diri kita gembira dan menasihati kita...... !!!!!!!!!!   (^_^)

how to make a gif









P/S : Friend list aku ratus2 je.
Suka tak ? tekan je like kat bawah ni ^^

7 3 menconteng:

wAnIEy HuNNy said...

wa..ramainye yg like ! prinsip yg bagus.. good ! :)

cik bulan said...

giler ah ramai..msti ade fwen riban2 ni..=D

sikeciksukamerahjambu said...
This comment has been removed by the author.
miss epa said...

haha.mcm pnah dgr prinsip ni oppa! :)

k.n.e.z said...

cantik smcm je gif tu..kreatif3..thumb up!hehehe

cantekk said...

hihi...ha bagus la...

tp apsal ttibe,,b4 ni kmain lg tayang..

ktorg pon nk komen cover2,,,

oke, blaja kasik bjaya dlu k, cinta2 ni mganggu je..

Amira Anorah said...

oppa tipu ratus2...hot kot oppa..eheheheh

btw oppa, unni punye link kat bloglist tu salah la..ahaha