Jul 5, 2011

Logo BLOGundi Kumpulan A

Logo BLOGundi Kumpulan A


assalamualaikum wbt...
wahai sahabat sekalian..
logo yang datin tyka minta da siap pun..hope korang leh komen tentang logo ni ok.. ^^

so apa pendapat tentang logo ni ------->




*bila blogger menaip , kisah mula tertulis . kisah yang adakalanya tentang dia , kamu mahupun mereka . adakalanya kisah yang ditulis berdasarkan khabar atas angin , adakalanya berdasarkan kebenaran .

senyuman mula terukir bila blogger menaip . kisah yang tadi nya tertulis , dikongsikan dan dibaca oleh segenap masyararat . setiap yang membaca pasti akan ade senyuman yang terukir di bibir mereka .

bila blogger menaip ikatan antara blogger mula menjadi utuh . perkongsian ilmu , pertukaran pendapat , semua nya berlaku bila blogger menaip


1) kami pilih nama BBM = B(BILA) B (BLOGGER) M (MENAIP)

2) Tuh smiley oren yang senyum tuh maksud nya kami blogger yang happy go lucky! =)

3) smiley tuh pegang handphone BB right? maksud nya kami blogger yang online bukan pakai laptop je..pakai handphone pun ada..blogger kan,on9 tuh satu kemestian.

4) nama-nama yang tertera kat situ adalah ahli kumpulan kami =





5)OPPA KUDIN (ME)

OKEYH HOPE KAMI MENERIMA RESPONS YANG POSITIF DARI KAWAN-KAWAN YEP...

TRIMAS!

JANGAN SEGAN-SEGAN TINGGAL KOMEN BANYAK-BANYAK DEKAT SINI. ^^

Suka tak ? tekan je like kat bawah ni ^^

34 3 menconteng:

A M E ! said...

waaa . good luck guys !

Orenzsusu said...

oren~~~

kunci locker said...

opsss...tak thu dah nk ckp pe...hahah...yg pnt..gud luck n smart logo...

.miSz bubbLe. said...

cantikk kann loGo kami .. hehehe

.miSz bubbLe. said...

whhhh .. orenn la .. heheh

Farrah yong said...

go BBM !!! YEAH !! sokong all the members ;)

.miSz bubbLe. said...

baGi pihak oppa

tengssss fara .. suppot kami okeyh ^^

.miSz bubbLe. said...

to you tu ame ^^

A M E ! said...

ame datang sini bawak air coffee untuk semua ya ! :D

jemput minum !

riben putih said...

ame: mekasih2..hehe

riben putih said...

aina: go BBM go!

Oppa Kudin Nz said...

AME:TENGS! GO BBM!

Oppa Kudin Nz said...

YONG: TQ TQ~! ^^ BBM GO BBM~!

A M E ! said...

hah ! ame datang bawak keropok pule . jum jemput makan . air coffee tadi abes dah minum ?

HAHAH :D

.miSz bubbLe. said...

BBM da best ..
Sygg korangg ^^

.miSz bubbLe. said...

BBM da best ..
Sygg korangg ^^

.miSz bubbLe. said...

Sape lom makan ???
Lapa ne .. Hahah

nureensyerah said...

orange, cool

.M.E.A.S.M.Y.S.E.L.F. said...

go oppa go~ nak makan~ lapar~

.miSz bubbLe. said...

Nur :: heppy je kan .. Hehhe

.miSz bubbLe. said...

Nur :: heppy je kan .. Hehhe

Oppa Kudin Nz said...

BBM memg d best~
suspek lah >_<

Oppa Kudin Nz said...

oren memg memukau lah.. !! :D

rizal jabai said...

sgt sweet BBM...HIDUP BBM!
COMEL SMILEY yg pegang BB tu COMEL mcm korg semua :p

.M.E.A.S.M.Y.S.E.L.F. said...

<---- sangat lapa~~ nak minum milo + biskut~ tolong la uwatkan puhliz

.M.E.A.S.M.Y.S.E.L.F. said...

rizal: terharu~~ mekaseh~~ hhehe

riben putih said...

ijai:mekasih ye ^^ BBM mmg sume comel2..hehe

Oppa Kudin Nz said...

ijai:syg kamu lbey..BBM memg cute..hehe :D

Oppa Kudin Nz said...

sesuai sgt logo ni kn :D

riben putih said...

yuk~ oren tu ceria *puji diri sendrik..haha

.miSz bubbLe. said...

Orennn tu sedapppp ^^

Noraien said...

cantik laa..warna dye ! pndai korg sume pilih..

good luck oppa n semua yg trlibat !^^

Syafiq Rosli said...

gd lck bro..hehe

Amira Anorah said...

jia you oppa..!!

GANBATTEE!!..eheheh :D