Jan 23, 2012

Off to KL. Takde tempat lain ker.



Hari ini pagi-pagi lagi dah kena bersiap-siap untuk pergi ambil akak kat Nilai,USIM. Aduh,nak bangun awal-awal yang susah sket. Tau-tau lah aku mana pernah bangun awal duk kat rumah ni. Adik aku lak main tarik-tarik selimut. Dah la tengah sejuk,tekanan jiwa betul aku. Bangun jela nak buat cmne. 

Best la akak aku dah habis belajar. Dia dah final year. Happy nya dapat habiskan belajar tu dengan cemerlang. Aku ni entah bila nak habis tak tahu. Dengan exam nya susah baru-baru ini. Mana boleh aku nak jawab. Study soalan exam past year dah padahal,keluar-keluar soalan examnya makin rumit jadinya. Ingatkan ala-ala itu juga gayanya. Tapi tidak,jauh langit dan bumi perumpaan nya. 

Sem baru ni aku dah target dah,ada 2 paper yang nyawa-nyawa ikan. Memang aku tak boleh nak jawab sangat. Habis pasrah dah. Harap-harap lulus la 2 paper tu. Malas nak pikir dah. Abang akak aku dah berjaya dah. Next,turn aku plak lepas ini. Mampu ke tidak nak habiskan saki baki sem yang ada ini. Terpikir juga kadang-kadang. Bukan kadang-kadang,tapi selalu juga sebenarnya. Berusaha dulu la sedaya upaya. Banyak mengeluh tak jadi juga. Go go go kawan-kawan semua.

Ok lah,aku mahu gerak dah ni. Nanti bising lak mak ayah aku kalau lambat. Bukan boleh diorang tu,membebel je kerjanya. Sakit telinga menahan. Haha. Muka excited nak keluar biar malas pun sebenarnya. Dah berapa minggu asyik terperap kat dalam rumah je. Adios~





Suka tak ? tekan je like kat bawah ni ^^

12 3 menconteng:

e4ezzati said...

mesti boleh lah habis kan. usaha tangga kejayaa ye idak ! good luck

hazanis said...

best nye pi nilai...hikssss kim salam kt akak..=)

Nur Aischa said...

baru smlm lalu kat nilai lps tu nmpk signboard usim :D

Nur Aischa said...

baru smlm lalu kat nilai lps tu nmpk signboard usim :D

Oppa Kudin Nz said...

@e4ezzati :

tenkiuu. Tula,kita kena berusaha dulu. Ambil peluang yg ade. Dont give up okay. Chayok3!!

Oppa Kudin Nz said...

@hazanis :

Takde ape sgt pon kat nilai tu. Dah boring gi sana. Haha. Gi ikea lagi best kn. Ngeeeee :)

Oppa Kudin Nz said...

@ Nur Aischa :

Lalu sana juga ker. Mesti gi jalan2 jugak ni. Amboi,holiday yer. Hahaha

Oppa Kudin Nz said...

@ Nur Aischa :

Lalu sana juga ker. Mesti gi jalan2 jugak ni. Amboi,holiday yer. Hahaha

ECAH~ said...

uishh...siyes kita sama..memang ada 2 paper agak2 nyawa2 ikan..both madam yang ajar..harap2 diorang lembut hati bagi lulus pon jadi la...
gud luckk..
result kuar 31 kan..hihi

Oppa Kudin Nz said...

@ECAH~ :

same jugak ker. Tula,betol2 scary ni. Takot nak tengok result nanti. Tak sanggup. Waaaaaaaaaa.. Soklan entah pape je yg kuar aritu. Tensen2~

erleena said...

ur time will come :)
tengs btw ^^

farah izwani said...

excited terlebih sudah.
masuk cicak dalam molot.