Sep 25, 2011

Aku adik ke kakak?

Assalamualaikum blogger-blogger tegar sekalian..
Sihatkah anda? Adakah anda mengambil herba life? Weight gain kah?
Jangan cuba sama sekali mengambil benda-benda itu.. Buang duit je..
Baik mengamalkan kehidupan yang sihat sahaja untuk setiap hari.

Adus,nak bertanya khabar je dah panjang lebar jadinya.. Haiyoo,dah lama aku x update blog ni.. two weeks juga rasanya.. dah masuk blaja,jadi malas plak nak taip-taip keyboard ni.. padahal hari-hari je buka lappy main game.. yang tu ada masa plak kan.. semua orang main game aku rase.. nak-nak budak laki-laki ni,game DOTA dengan PES memang favourite diorang lah.. gegirl,korang tau tak apa itu game DOTA dengan PES tu? haaaaaa.. nak tau cubalah main skali,pasti nak lagi.

Biasanya weekend korang buat apa?
selain duk dalam bilik pasti keluar merayau-rayau kan.. juz jalan-jalan pun takpe lah walaupun tah shoping..
asalkan dapat jugak keluar dari bilik yang agak sesak tu.. padahal,keluar kat area-area KL pun sesak jugak.. tapi sronok la jugak dapat fun-fun dengan kawan-kawan kat luar..

Tak tau nak pergi mana sangat,last-last pergi TS jugak dengan SITI NORAIEN dan kawan-kawan yg lain.. Pergi sana tak tengok wayang ape pun.. juz berjalan-jalan  je.. usha-usha barang,tp tak beli pape.haha.. asalkan dapat jugak keluar dari pintu pagar besar UIA tu.. nikmat betul rasa..

Kelmarin jadi tak jadi je nak keluar.. lepas aku dah siap-siap,kol teros SITI NORAIEN.. tup2,dia kata belom mandi lagi.. mak haih,tunggu sejam jugak aku kat KL SENTRAL.. sambil-sambil tu usha dulu la amoi-amoi yang lalu depan mata.. haha



Tiba-tiba..
Eh,jumpa akak RIBEN PUTIH lak kat TS..
borak-borak lah kejap dah lama tak jumpa kan.. terus snap gambar buat kenangan lagi.. 




Kat belakang tu ada apa entah.. macam konsert.. bising telinga dibuatnya.. RTM pun ada skali nampak.. mungkin masuk tv kot.. kitorang buat donno je.. malas sangat nak layan benda-benda camtu..




Nota kaki : Best kawan dengan blogger-blogger. Spoting habis.



Suka tak ? tekan je like kat bawah ni ^^

20 3 menconteng:

Noraien said...

dapat jugak jmpe Oppa!

oppa comel ....

lenkali kita lepak lagi ea :D

[k]o{q}i[n] said...

yeke wat dunno..?? ntah2, korang yg duk depan skali, interframe... huhuhuhu

Oppa Kudin Nz said...

@Noraien :

haha..redah je..
mkn x habis..kecil betol perut..
orait saje.. :D

Oppa Kudin Nz said...

@[k]o{q}i[n] :

yelaa..bising sgt kot..
malas la nk pegi usha dekat..
srabut kepala je.. =P

♂ Belog Si Budak HIJAU ! ™ ♀ said...

hahaa . akhirnya trhapdated entry jgk :)

Oppa Kudin Nz said...

@♂ Belog Si Budak HIJAU ! ™ ♀ :

baru je bole update..haha
setelah sekian lama. :D

APi said...

rugi den tak do..
haish

Oppa Kudin Nz said...

@APi :

tula,isi masa yg terluang je.. :D

Lily Lia said...

owh oppa kuar ngn sepupi sy ye..:)..jge2 ngn aien tu..die nakal..hehe..juz kidding..

Oppa Kudin Nz said...

@Lily Lia :

owh,sepupu awk ker..sowie
hehe..nakal sket2 je xpe.. =P

fierul said...

wahhhh . untung la . :)

Shazmiey Abdurahman said...

din! din! din!

wassup.!?

#okehh,sekian

Oppa Kudin Nz said...

@fierul :

tersempak je tu..
secara x sengaja..heeee :)

Oppa Kudin Nz said...

@Shazmiey Abdurahman :

whassup2 bro..
lame x dengar citer..
ape kabar ko?baru balik eh..

Amoychanteks said...

nak kawan gak !

Oppa Kudin Nz said...

@Amoychanteks :

marilah kite kawan same2..
xde hal punyer lah..
sempoi habis..heeee :)

hazanis said...

oppa.....sweet jer bunyi nyer.....:)

Oppa Kudin Nz said...

@hazanis :

haha..macam lawak sket je bunyinye.. =P

I do I need Iman said...

jelesnyyeee. bila dpt jmpa oppa!

Oppa Kudin Nz said...

@I do I need Iman :

dah jupe kn..
terubat tak windu tu..??
heeeeee ;D