Oct 7, 2011

Best je tengok orang sambut Birthday. Aku?? =(




1



2



3




Happy Birthday to akak Wada'ah & akak Milin yang ke-20. Semua dah tua-tua. haha


Hope korang enjoy birthday party tak seberapa yang kami buat ini.


Eemmm.. yummy-yummy.. sedapnya tengok diorang makan. so sweet(ayat girl)..


Simpan belon tu kak Milin. penat saya tiup semalam. bukan senang nak tiup tu.
Dah berapa biji dah tiup-tiup pecah. pedih je rasa muka ni. tapi takpe,untuk akak-akak saya. =)


Semua seronok pergi sambut birthday semalam. Cantiklah tempat korang pilih ni.


Ooouuuccchhh.. Janganlah tengok saya macam ni. Malu la.. ^^


Amboi,sweetnye.. Tau lah perut dah kenyang,hati girang.. haha



Haaaa,kalau nak tahu restoran yang kami makan semalam.. kat atas tu lah nama restorannya. restoran dia macam-macam jenis ada. Cyber Cafe pon ada. kalau nak ber-facebooking,ber-blogging,ber-twittering bole la. ade wifi rasanya. kat dalam dia nampak macam besar juga. Time nak masuk restoran ni,ingatkan rumah dari luar.. tapi bila dah masuk,kat dalam tu ada restoran rupanya.. Teruja sekejap.. kalau nak makan guna kerusi meja tu dah biasa kan.. kat sini ada juga sediakan tempat makan macam style ala-ala Korea Jepun gitu.. makan sambil duduk.. lagi style kan. Kalau restoran jenis duduk atas kerusi tu dah selalu dah.. Taknak. Nak style lain pulak. heeee ^^




Nota kaki : Bila lah pulak nak sambut Birthday aku ni. Haisshhh~

Suka tak ? tekan je like kat bawah ni ^^

19 3 menconteng:

farah izwani said...

apesal lu plak yang over? haha
bile bufday lu sambut lah ngek.

Amira Anorah said...

wahh..meriahnye..annti birthday kita..nak smbut gak ok?haha

Fyqa said...

bestnyee ^^

nurul diana said...

wah dkelilingi awek , hahaha nk jugakk ;p

Farierahasanz said...

pelik aku.. kenapa panggil kakak.??
bukan sebaya ker.??

I do I need Iman said...

hey oppa. haha gmbira ye ko.
amboi...;)

Noraien said...

wahhhh,best nyee dia diapit awek2 comel .haha




sejak bile blog ade lagu?lagu sweet lak tue.hehe :D

Capital A said...

jom sambut birthday kamu.haha

Oppa Kudin Nz said...

@farah izwani :

i tak pon over lah u..
lambat agi besday boy..
kene tunggu lagi lah..sob3 :(

Oppa Kudin Nz said...

@Amira Anorah :

memang eriah pon..
best sambut besday kawan2..hehe
eh,nk jugk ke..lau buat ajak skali ye..heeee :)

Oppa Kudin Nz said...

@Fyqa :

best jugak..
tapi besday org..waaaaa

Oppa Kudin Nz said...

@nurul diana :

opssss..bukan awek lah..
kawan2 ye..jgn tersilap lak dak kecik..haha
olololooo..nk jugak ye..

Oppa Kudin Nz said...

@Farierahasanz :

kene panggil akak lah..
tue agi dari aku agaknye..kui3
orait ape,br nmpk mcm family..heeee

Oppa Kudin Nz said...

@I do I need Iman :

mestilah gembira..
besday girl nih...
happy2 gitu..miahahaha

Oppa Kudin Nz said...

@Noraien :

opppssss..
bukan aweks lah aien..
kawan2 satu u tuuu..
ade org ajak besday party..
kite pegi je..heeeeeee

eh,dh lame lah letak lagu.
aien baru pasan la tu.

Oppa Kudin Nz said...

@Capital A :

jom2..marilah..
biler tu...

kim heeruul said...

gaya gambar mcm bufday lu...kah kah kah

Oppa Kudin Nz said...

@kim heeruul :

ibarat besday gua lah tu..haha

alin said...

wahh ! rstoran tu kt neee ? mcm comell je :D