Oct 16, 2011

REAL STEEL Gempak woo !!





Assalamualaikum........

Hello readers sekalian,
Semalam aku ada pergi KLCC. Pusing-pusing tak tahu nak buat apa. Try pergi usha kat tempat wayang,tengok lah list cerita apa yang ada. Punya lah lama cari cerita best. Tup-tup decide nak tengok cerita REAL STEEL. Ingatkan cerita ini biasa-biasa je. Lepas tengok baru tahu kehangatan cerita ini. Sumpah best cerita tu aku nak habaq kat hang. Cerita ini story pasal match antara robot. Kalau robot dah berlawan tu,memang gempak la kn. Tak percaya..?? Tengok lah sendiri baru tahu. Nak story nanti tak best la dah tahu cerita dia nanti.



Tengok cover depan pun dah nampak macam best kn.


Tu dia ayah dengan anak dah nak beraksi dah.


Siap training robot tak boleh tahan tu.





Nota kaki : Serius tak rugi kalau korang pergi tengok.

Suka tak ? tekan je like kat bawah ni ^^

6 3 menconteng:

I do I need Iman said...

oh cte ne. bestnyeeeeeee;)

Oppa Kudin Nz said...

@I do I need Iman :

Baik pegi tgk citer ni.
Pasti nk tgk lagi.. ;D

cik ain said...

yang menari tuh best tuhh !
then robot pun ikut sama minum ! hahhha :D

Oppa Kudin Nz said...

@cik ain :

anak die memg pandai dance..
style gituu.. ;D

cik violet said...

oppaaa..hehe


ak nak tgk tp xde mase lg

farah izwani said...

ha lame doh kawe dok tengok waye.
haha