Nov 6, 2011

25 Things Random Giveaway by Penmerah.com



Assalamualaikum Belog Oppa Kudin Nz,

Lame tak dengar kabar berita Belog yang dah bersawang teruk ni. Sorry la,lau duk kat hostel line internet down sket. Sebab tu lah jarang update sangat. Tahi cicak dengan sarang spider dah bertimbun-timbun agaknye.

Guys,
Arini aku nak join 1 benda best ni. Kalau sebut nak join mesti lah tentang Contest,Segmen,GA. Cuba korang teka yang mane 1 aku nak join. Tadaaaa.. Aku nak join Giveaway lah. Giveaway ni Penmerah yang punyer.

penmerah

Nak tahu tak apa yang Penmerah sediakan untuk Giveaway dia ni.? Rasa-rasa korang apa ye. Kalau dah tajuk dia 25 things mestilah 25 jenis benda kn. Tapi ni dia hadiah yang paling besar sekali. Ni haaa pemain MP3 Sony wooo. 


MP3 Sony ni untuk top referral punyer. Siapalah yang bertuah sangat tu. Mungkin aku kot. Dah mula berangan dah. Mana lah tau kalau ada rezeki kn. Kita cuba je dulu.

Satu lagi benda yang menarik minat sangat apabila tengok benda ini.

 
Benda yang kat depan sekali tu. Ada nampak camera DSLR tak.? Tu sebenarnya pendrive bentuk Canon dan Nikon. Cute meyh. Nice giler beb.


Orait,dah settle. Aku nak tag 3 orang yang bertuah :



Nota kaki : Harap-harap ade lah something yang bertuah untuk aku. Amin..

Suka tak ? tekan je like kat bawah ni ^^

7 3 menconteng:

ainasuhana said...

macam best jer..

Oppa Kudin Nz said...

@ainasuha :

Jom lah join skali.

nur amalina athman said...

insyaallah akan join..smpai bila ni??:)

thanks tag..:)

Oppa Kudin Nz said...

@nur amalina athman :

kalau x silap sampai 10hb rasenye.
join ye nt.

ECAH~ said...

rajinnya menjoinkan diri...
keje banyak lol..xmenyempat

Oppa Kudin Nz said...

@ECAH~ :

kadang2 je join. lau ade mase ok je.

Alongxp said...

perghh... gile menarik...