Nov 13, 2011

Cuti dah HABIS !!



Waaaaaaaa..
Berat je rasa hati ni nak tinggalkan rumah. Cuti seminggu mana lah cukup. Kasi la lama-lama sket,baru betul. Ni tidak,pejam celik pejam celik dah habis seminggu dah. Cepat betul masa berlalu sekarang. Tahun 2011 pun dah nak sampai penghujung tak lama lagi. Umur pun semakin meningkat,tua macam tu je. Haish~

Cuti seminggu ni aku gunakan dengan sebaik mungkin. Apa lagi,buat part time la. Aku tak boleh duduk saje goyang kaki kat rumah ni. Tak tahu la kenapa. Ada je kerja yang nak dibuat. Seminggu pun boleh cari kerja beb. Waa dengan tauke wa macam ni haa.. Baik punyer. Senang sket nak counting,anytime boleh datang nak kerja. Balik cuti mesej je kat dia. Kan senang gitu.

Tapi kerja-kerja jugak,esimen berlambak tuh tak buat-buat lagi. Next week kene buat presentation. Tak prepare pape pun lagi. Tunggu balik U la baru aku buat. Duduk kat Rumah memang tak bole buat punyer. Tanya lah gadis-gadis lain. Tak pasal-pasal tanya kat gadis-gadis. Diorang tak salah pun.


Pagi ni aku dah nak naik bas dah mahu gerak ke Uia. Semua orang takde kat umah. Parent aku kerja,so terpaksa la pergi sendiri je nanti ke stesen bas. Sedih  kan. Tapi tidak mengapa,aku dah biasa dengan semua ini. Aku lelaki kan,nama pun jantan. Takkan nak sedih-sedih. Jiwang sangat namanya tu. Okay,time for packing barang-barang. Waa gerak dulu,Assalamualaikum..





Nota kaki : Kepada kawan-kawan yang dah habis cuti juga tu,selamat kembali ke alam kesibukan ye.

Suka tak ? tekan je like kat bawah ni ^^

11 3 menconteng:

era kecik said...

sian dia.. cuti da abis.. era plak tak sabar nak tunggu start cuti sekolah :)

Oppa Kudin Nz said...

@era kecik :

Best la dah nak cuti skolah.
Oppa lambat agi nak cuti plak ni.

Miss Dolce and Gabbana said...

yeah.Budak UiTM masih ada one week holiday sebelum mula semester baru.Jaga diri yaww :P

Aesya Zealous said...

waaaa xnak balik U...

ECAH~ said...

rindu nak balik u..!! sebab nak siapkan assignment punya pasal~~~huhu

selamat kembali ke uia terchenta..

Oppa Kudin Nz said...

@Miss Dolce and Gabbana :

dah masuk sem baru ye..
sila pegi klas..haha

Oppa Kudin Nz said...

@Aesya Zealous :

kene balik jugk..mak suruh..haha

Oppa Kudin Nz said...

@ECAH~ :

rindu kawan2 kn..
tp biler dh balik,otak mula serabut..haha

e4ezzati said...

kalau cuti lama sangat pun tak best sgt :)

Oppa Kudin Nz said...

@e4ezzati :

cuti lame bole buat duit..hehe :D

model pakaian muslim wanita said...

salam kenal dari saya,,sukses yahh dengan postingan nya