Mar 28, 2011

Makan kat Fullhouse memang terbaek

hey readers, sowie ler lame x meng update blog. skrg mr. oppa tgh sibuk ulang kaji pelajaran lah. Exam final nk dekat dh ni. jd,xde mase lah nk hangout ag. lau x,ade jugk citer2 panas sket. papepon,oppa nk citer gak pasal oppa hangout aritu. biar dh lame pon,saje nk promote restoran ni. entry oppa kali ni nk bgtao pasal restoran Fullhouse. Fullhouse ni area2 dekat klcc,depn sket dari situ. nk bgtao pon susah jugk sebb lupe name jln die. Akak Nuoi lah yg ajk oppa gi sane. Dia teringin sgt nk try mkn kat sana. Oppa pon follow jelah. Die pon bawk member U die jugk,bukn oppa ngan kak nuoi je. jgn fikir bukn2 yew. Ni lah restoran Fullhouse tu. ^_^
Gambaran depan Fullhouse lebih kurang mcm ni lah.
Ni ruang tamu kot selepas masuk pintu Fullhouse ni.
Perghhh.. sedap pulak nmpk potato ni, tambah pulak ngan air limau tu.
Oppa ngan kwn akak Nuoi(Nafi) mkn chicken chop je. bersederhana. haha
Makanan ni nk kene ambik gambar,cantik set makanan ni. kenyang giler.
Fullhouse ni pon ade kereta jugk. name pon house,mesti ade kete.
simbolik je tu. kami lah model nye. hehe
Ni kat tingkat atas Fullhouse. die buat mcm bilik utk letk sume gadget2 yg dijual.
Baju pon ade dijual kat tingkat ats. tp sume made in Korea. Akak Nuoi testing r tuu.
Ini lah Akak Nuoi ngan kwn die tu,Nafi. sronok giler dpt kuar ngan  kamu berdua.
Dah la tua ag dr oppa,segan pulak rase. kene panggil senior lah camni.
tp diorg sempoi jew. xkesah mane pon. hehe
P/S : Try lah pegi sana. Rasai keadaan makan kat situ cmane. Mesti best punyer lah.
Suka tak ? tekan je like kat bawah ni ^^

6 3 menconteng:

Lyana MK said...

yana buat pre wed kt full house!!

MiLa MaLeK said...

bestnye..
menarik sgt,,
hehe ^ ^

Cik Sara Aspalela said...

fuhhh mcm best jewww!

jom bace entry baru!

http://ciksaraspalela.blogspot.com/2011/03/beromen-dalam-tandas-apa-perasaan.html

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

fuh...menarik gla tempat dia..mahal dak din?..haha

✿ milly molly ✿ said...

this one yg suppose to be with me kan?? hihi
syok la! t kte g eh oppa :)

PutRi_nAdiA said...

wahhh comeinyee . sukesukesuke , mahu pegi lah