Jun 11, 2012

Semester Break



Yeayyy,
cuti jua akhirnya. Dah lama tunggu saat ini. Ingin duduk kat rumah rilek-rilek. Makan tido sampai puas. Tengok bola sampai lebam. Haha. Game bola start tengah malam. Kena berjaga sikit la korang yer. Nasib baik bola main time aku dah start cuti. Lau belum cuti lagi,harapan sedikit la untuk tengok bola. Sad sad. Walau macam mane pun feeling sekarang happy giler boleh balik ke rumah tercinta. Home sweet home. "I'm coming home,I'm coming home. Tell the world that I'm coming home." Siap menyanyi lagi tu. Hehe. Suka-suka. Berseronok dan nikmati lah seketika.

Korang tengok tak game Italy vs Spain semalam? Aku tengok je sebab sokong team Spain. Mesti ramai yang sokong Spain. Team mantap tu. Tapi tak tahu lah kenapa semalam diorang tak letak striker. Last-last baru nak letak. Nak cuba position baru agaknya. Game semalam berkesudahan seri 1-1. Italy pun hebat juga boleh mengikat Spain. Hebat-hebat pemain bola ni. Lama tak main bola padang,main futsal je slalu. Janji keluar peluh. Hikhok~


Saya sudah bebas dari SPM,
saya sudah bebas dari exam,
saya sudah bebas dari tol,
saya sudah bebas segala-galanya.
Hari ini saya nak lepaskan bebasnya.
Tapi bebas untuk sekejap je. 
Nikmatilah walaupun sementara =D




Suka tak ? tekan je like kat bawah ni ^^

8 3 menconteng:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

tgk dlm mimpi jee oppa..

Oppa Kudin Nz said...

@Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) :

haha. Takkan tido kot.

ISs said...

Alahaii....kitorang ni dah masuk sem baru le...so bad..
enjoy yor holiday..

Nur Aischa said...

wahh nampak riang betul dlm gambar tu. haha. selamat bercuti ya :)

Oppa Kudin Nz said...

@ISs :

Hahaha. Selamat memasuki sem baru yer. Slamat2. Success selalu.
Oraitt,enjoy kejap je ni.

Oppa Kudin Nz said...

@Nur Aischa :

riang ceria itu penting. Baru dapat senyum.
Setelah stress sekian lama. hehe

Izzani Zulkifle said...

AHAHA. Quote lawak ke der yg tak tahan tuh. haha. Enjoy ur holiday. Aku sebulan lagi baru bercuti.

Oppa Kudin Nz said...

@Izzani Zulkifle :

Aku enjoy dulu,nanti turn ko plak.
Aku yg jeles nt. Huhu