May 29, 2012

Hoorraayyy.. Dah Update !!





Wah,dah lama betul aku tak update blog. Berbulan-bulan juga kiranya. Kali ni pon aku nak update secara ringkas je. Tak berkesempatan sangat nak taip panjang-panjang. Biar lah short,asalkan dapat juga nak update. Mesti kawan-kawan dah lupa kan blog aku yang tak usang ni. Stalk lah jikalau aku ada update entri. 

Sorry lah,dah lama tak berblogging. Minat nak blogging tu dah hilang dah. Sudah tak se aktif dulu. Dunia blog ni pun dah jadi janggal untuk aku masuki. Tapi yang seronoknya,berblogging ni dapat mengenali kawan-kawan di alam maya. Dah banyak kali blogger buat gathering. Setakat ini ada tiga kali aku pernah pergi. Seronok lah dapat jumpa dengan kawan-kawan alam maya. Dapat tengok secara real

Sorry guys,final exam aku dah start dah. Aku tak boleh lama-lama sangat kat sini. Kena sambung study pulak lepas ni. Cepatlah habis exam ni,aku dah tak sabar dah nak goyang kaki duduk kat rumah. Korang pun study elok-elok. Tak kira tengah exam ke,tengah buat esimen ke. Asalkan korang buat yang terbaik. Jangan lupa harapan ibubapa di rumah. Aja Aja Fighting!! Doa lah untuk kejayaan kita bersama. InsyaAllah. Amin~


FIGHTING !!




Suka tak ? tekan je like kat bawah ni ^^

6 3 menconteng:

nia marlissa said...

good luck , utamkan peljaran . blog jgn lupa :)

hafiz hafizol said...

Gudluck Bro !

Nur Aischa said...

wahh tula dah lama tak nampak kamu dlm blog ni. okay goodluck ya. study smart ^_^

✿ Milly Molly ✿ said...

Haah la. Lme x update an ^^

Good luck Oppa!

Shereen Yahya said...

all the best :)

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

gudluck laa yee...