Aug 22, 2011

Mari SINI tgk Header Baru kita

Akhirnya my BLOG yang bucuk-bucuk ni bertukar juga kepala diatasnya.. Setelah sekian lama tak tukar,baru je  aku tukar semalam.. Header ni pun aku dapat dari seorang kawan Blogger yang tolong buat untuk aku.. Kalau aku nak buat sendiri memang harapan lah.. Tak terbuat punyer.. Macam lah aku ni rajin sangat kan.. Siang hari pergi bekerja,malam baru dapat sentuh lappy.. Itu pun tak boleh lama-lama sebab online sekejap mata dah pejam celik.. So,badan ini akan terDOWN dengan sendirinya.. Agipun,aku biasa online atas katil je.. Lagi senang lah nak tidur tu..

Cuba tengok header aku sebelum ni,aku just letak gambar je sebab nk buat header transparent ni tak brape reti sangat.. dengan jujur aku mengaku.. malu jugak rasanya..




Sebab dah boring sangat aku asyik tengok header ni,aku pun try lah mintak pertolongan ihsan dari Cik Na. Header yang pertama dia buatkan untuk aku yang ni..




Pastu aku banyak songeh plak kan nak pergi komen-komen apa yang Cik Na dah buat ni.. haha.. Dia cakap xpe nak komen pasal header atas ni,aku pun komen lah sket-sket.. Suh tukar tukar tulisan tu jadi bulat-bulat je sket.. huhu.. dah2,banyak pulak aku mengomen.. kang kene cepuk dari Cik Na baru tau.. =P .. Ni dia lepas Cik Na dah adjust serba sedikit..




Perghhhh.. mengancam betol lah Cik Na buatkan.. macam tau-tau je cmne aku nak.. kaler yang dia pilih untuk tulisan ni pun sesuai je dengan kaler tema BLOG ak nih.. Mekasih banyak-banyak Cik Na kerana menolong.. Suka sangat-sangat.. Kalau suka,like banyak-banyak xpe.. Ok je.. hehehe





Nota Kaki : Dalam berblogging ni,best sangat sebab kawan-kawan sudi tolong dan ajar apa yang kita tidak tahu.. Hari ke hari dapat explore benda yang baru.


Suka tak ? tekan je like kat bawah ni ^^

30 3 menconteng:

Amanina Azizan said...

cantik2.. suke2..hehe

zezolla_atin said...

perrgghh . untung la hg oppa~ hihi btw nice ! ^^

misspurple said...

seyes comey header bru awk !!!

MzOneD said...

cantik!

Ku Azhar said...

wuiyoooooo!!

Urzain Hussain said...

smartlah header..:)

C i k P i p i T e m b a m said...

untung ler . aku lagi best ! xde header . hakhak

budak.bandung.laici said...

smart! nak jugak bole?

adeeb khairudin said...

kudinnn!! siyes comel >.< <3 purpleee

nadine said...

ehemmmm.....
:D

Oppa Kudin Nz said...

@Amanina Azizan

mekacih Amanina..
kalau suke tekan button like skali ye..hehe :D

Noraien said...

cantik wooooo ! warna pown smooth jer ~


sesuai ngan blog oppa :D

Oppa Kudin Nz said...

@zezolla_atin

mekacih atin..
ala,mintak tolong ngan member2 je..
xde hal kot..hehehe :D

Oppa Kudin Nz said...

@misspurple

thanx misspurple..
kite kn geng purple..hehe :D

Oppa Kudin Nz said...

@MzOneD

dh oke kn?
trimas bnyk2 sudi komen.. :D

Oppa Kudin Nz said...

@Ku Azhar

hahaha..
mcm terkejut tgk ape je.. =P

Oppa Kudin Nz said...

@Urzain Hussain

thanx..
mekasih sebab sudi mengomen blog yg buruk ni..

huhuhuhu..

Oppa Kudin Nz said...

@C i k P i p i T e m b a m

untung sket je sebab ade org sudi tlg buatkn..huhu

eleh,yeke xde header..x caye lah..

fatIn nanAd said...

oppa !! nemo2~~~ chuwa!

Oppa Kudin Nz said...

@budak.bandung.laici

tuan blog x smart mane pon..
tulisan header tu je yg smart sebenarnye..huhuhu

Oppa Kudin Nz said...

@adeeb khairudin

hahaha..
teruja jap adeeb ckp camtu..
malu rase..wink2..

purple memg cantik kn..

Oppa Kudin Nz said...

@nadine

nape ni nad..
buang air ek..haha

Oppa Kudin Nz said...

@Noraien

mekacih aien sebab pujian tu..
ok je kn..ngam2 je tu..hehee :D

Oppa Kudin Nz said...

@fatIn nanAd

hahaha..
ape tu..ambulans ke.. =P

miss epa said...

chomel la muka ko kat header tu.so header tu mcm chomel la.haha.
*okay x komen ak?*

Oppa Kudin Nz said...

@miss epa

hahaha..
x bole blah komen ko..
memg okey habis lah..
ak comel?errrrr.....
sentap jap rase..kah2 :D

Shazmiey Abdurahman said...

cool header.i like it :) jeles pulak tgk ni.huk huk..

Oppa Kudin Nz said...

@Shazmiey Abdurahman

bese2 je bro..
ko buat lah yg lagi superb dr ak..huhu

atien said...

xda credits untuk atin ke oppa??hahaha

farah izwani said...

dah orang buatkan banyak songeh pulak kau. hahaha.
yang baru cantik.
i loike. cik na sila buatkan saya pula.
ngehngeh