Nov 28, 2010

Award by mizzapple


salam readers. kudin dpt award. nie award dari cik mizzapple
cam biasa la kena jawab soklan.

soalan
1. appleohapple.blogspot.com di mata kalian :
nama tuan punya blog nie apple. orgnye comel ajew.

2. nama blog anda dan kenapa anda letak nama itu :
nama blog sy frozen throne. letak name tu sebb dak2 bilik suke maen dota.

3. nama URL blog anda dan dari mana datangnya idea tu :
http://coundtrack.blogspot.com/ xtao la,tetibe terlintas di fikiran name ni. keh3

4. apakah kaedah dalam penulisan blog anda :
anything.

5. apa perasaan anda bila tengok blog orang cantik & menarik sedangkan blog anda tidak :
rase utk follow. kagum ngan blog org tu. cube buat lbey cantek.

6. bilakah blog anda diwujudkan :
Oktober 2010. br je pon lagi nii.

7. siapakah orang pertama yang tahu dan menjadi follower blog anda :
sudah semestinye my sister,cik bulat.

8. sila tag 5 orang lain untuk menerima anugerah dan pas kan syarat2 ini :
sape2 nk ambik tag ni dipersilakn. jawab dgn teliti.

P/S : terjawab tag oleh mizzapple. thanx apple. mcm comel je name tuu.

Suka tak ? tekan je like kat bawah ni ^^

6 3 menconteng:

azzahoney said...

tak sangka smpai ke sini aku dapat stalk kau.ahah.!

Kudin Nz said...

ak pon dpt stalk ko gak..haha

IEKAH MOKRI said...

wah dia dpt award
tahniah........

Kudin Nz said...

haha..padahal blog x seberape pon =P

Tieka Nadira said...

cik kudin.. mana awardnya? ^.^

Kudin Nz said...

br jew letk..sowie lambt sket..hehe